
Vali Ercan Turan'nın "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" Mesajı

Vali Ercan Turan, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" dolaysıyla bir mesaj yayınladı.
Vali Turan, mesajında şunları söyledi; Cumhuriyetimizin 101’inci yıl dönümünü kutlamanın milletçe mutluluğunu, haklı gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışıyla başlayan bağımsızlık mücadelemiz, O'nun liderliğinde, aziz milletimizin büyük azim ve kararlılığıyla yürütülmüş ve tüm imkânsızlıklara rağmen eşine az rastlanır zaferler kazanılmıştır.
Cumhuriyetin ilanı, milletimizin mazisinde en önemli dönüm noktalarından biridir. Şanlı tarihi boyunca hür yaşayan aziz milletimiz, 29 Ekim 1923 tarihinde hürriyet ve istiklaline asla pranga vurulamayacağını, tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı sıfatıyla yaptığı konuşmasında şu sözleri söylemiştir: "Daima milletin sevgi ve güvenine dayanarak hep birlikte ileriye gideceğiz. Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır."
Bizler, Cumhuriyetimizin sağlam temellerini daha da güçlendiren neferleriyiz. Onu yaşatmak ve yükseltmek en büyük vazifemizdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu doğrultusunda; ekonomiden sanata, spordan sağlığa, teknolojiden ulaşıma her alanda ülkemizi daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, gözlerini kırpmadan canlarını vatan uğruna feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!
Haber: Fırat Akkuş
17:07
Haber tarihi: 28 / 10 / 2024
Haber Okunma: 180
Haber Yorumları: 0
| Şahlar Da Ölür, Şahinşahlar'da | ![]() |
| Murat AKKUŞ | |
| İYİ Parti İyi Mi İyi Hem De Çoook Eyii | ![]() |
| Akay AKTAŞ | |
| Fatsa’da Sosyalist-Kemalist İttifakı | ![]() |
| Zeki SARIHAN | |
| Vurun Abalıya! | ![]() |
| Ayhan ONGUN | |
| Rêy û Rêwîtî | ![]() |
| Mehmet AVCI | |
| Çok da Şey Etmeyin Bence | ![]() |
| Fatma Çetin KABADAYI | |
| Barış Cesur İnsanların İşidir | ![]() |
| Yusuf YILDIRIM Em.İl.Trm.Mdr. | |
| Sevdam | ![]() |
| Adem TANIŞMAN | |
| Ardahanlıların Birlikteliği, Aşiretler Partisi… | ![]() |
| Fakir YILMAZ | |
| Üzgünüm Ayşe Hanım... | ![]() |
| Ziya Yıldırım GÜNTEKİN | |
| Deprem bölgesinde matrah artışı ve vergi artırımı geldi | ![]() |
| Abdulhadi AKMUGAN YMM.Bağımsız Denetçi |
|
| Topçu Bebel Garcia'nın Franko faşizmini mundar ettiği eylem | ![]() |
| Daşkacı Ewdo | |
| 10 Ekim 2015 Ankara Garı! Affetmeyeceğiz, Unutmayacağız! | ![]() |
| Hasan ÇATAK | |
| NARİN | ![]() |
| Av. Resul Barış Mızrak | |
Iğdır Belediyesi
Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü
Iğdır İl Tarım Müdürlüğü
Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü
Iğdır İl Milli Eğitim
Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü
Iğdır İl Özel İdare
Iğdır Gençlik ve Spor
Iğdır Havalimanı
Iğdır SGK
Iğdır TSO
Iğdır Barosu
Aralık Belediyesi
Karakoyunlu Belediyesi
Tuzluca Belediyesi
Halfeli Belediyesi
Cumhuriyet Gazetesi
Karar Gazetesi
Fotomaç Gazetesi
DHA
Artı Gerçek
Milli Gazetesi
Azerbaycan Haber Ajansı
Agos Gazetesi
OdaTv
T24
Tele1
Ermeni Haber Ajansı
KrdNews
Amerika'nın Sesi
Evrensel Gazetesi
Haber Önü
Sözcü Gazetesi
• Rûdaw
• Bernamegeh
• Kürdistan24
• Kundir
• Şalom Gazetesi
• Mezopotamya Ajansı
• Bitlisname
• JİNNEWS
Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi