DSİ Toprak Kanalları Temizlemeye Başladı 2024 Yılı sulama sezonunun başlamasıyla birlikte Yeşil Iğdır Sulama Birliği sorumluluk sahasında y...           • Iğdır Üniversitesinin Kalite Yönetim Sistemi Bir Kez Daha Tescillendi Kurulduğu günden bu yana kendisini sürekli yenileyerek içinde bulunduğu ça...           • 3 Ağustos 'Ezidi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü' ilan edildi Ermenistan 3 Ağustos'un Ezidi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü olarak ilan etti. Ezidi m...           • BKİ Proje Başvuruları ELİS Üzerinden Online Yapılacak DAP Bölge Kalkınma İdaresi hinterlandında bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının resmi yazı ile...           • Rektör Alma, Üniversite Personeli İle Bayramlaştı Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Spor Bilimleri Fakülte...           • YSK Tuzluca Belediye Başkanlığını Ahmet Sait Türkan'a Verdi 31 Mart yerel seçimlerin ardından itiraz konusu belediyelerden biri olan Tuzluca ilç...           • Medet Serhat'ın mezarına saldırıya ilişkin suç duyurusu yapıldı Katledilen avukat Medet Serhat’ın mezarına yönelik saldırıyı protesto eden hukuk ö...           • Rektör Alma, Kız Öğrenci Yurdu’nda Kalan Öğrencilerle Bayramlaştı Rektör Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda K...           • Vali Ercan Turan'dan "Ramazan Bayramı" Mesajı Vali Ercan Turan Ramazan bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Vali Ercan Turan Mesajında şunla...           • 12 yaşında başladığı dengbêjlikle kültürünü yaşatıyor! On iki yaşında dengbêjliğe başlayan, Ayşe Şan, Meryem Xanlardan ilham alan Herem Nergiz, &ld...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Şeker pancarı ekimi başladı
33 İzlenme, 0 Yorum

Belediye personeline seslendi
83 İzlenme, 1 Yorum

Medet Serhat mezarına saldırı
84 İzlenme, 0 Yorum

M. Nuri Güneş makama geçti
131 İzlenme, 0 Yorum

GS/FB maçını izlemek istiyoruz
80 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve Güvenlik Açıklaması
115 İzlenme, 0 Yorum

Tuzluca iradesi gasp edilemez
120 İzlenme, 0 Yorum

Validen anlamlı veda konuşması
98 İzlenme, 0 Yorum

STK'lardan Van tepkisi
178 İzlenme, 0 Yorum

Gündüz Güneş Halka Seslendi
311 İzlenme, 0 Yorum

Güneş: Böyle zulüm görülmedi
279 İzlenme, 0 Yorum

Kürt düşmanlarına İYİ cevap
231 İzlenme, 0 Yorum

Mehmet Nuri Güneş'ten Çağrı
171 İzlenme, 0 Yorum

Yıl 2024: Özgür mahallesi!
139 İzlenme, 0 Yorum

Cantürk Alagöz'e seslendi
248 İzlenme, 0 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2759931
Aktif: 22
Bugün: 1240
Dün: 1987

Akmugan: Siyasetçi Sözünde Duran Olmalı

Akmugan: Siyasetçi her anlamda güven vermeli 2019 Yerel seçimlerinde CHP’nin Başakşehir Belediye Başkan Adayı olan Abdulhadi Akmugan, seçim çalışmaları esnasında “Kazansam da kaybetsem de sizlerle tekrardan bir araya geleceğim.” demişti. Akmugan, seçim sonrasında söz verdiği dernek, vakıf hatta kahvehaneleri tek tek ziyaret ederek siyaset adına bir ilke imza atıyor. Akmugan, böylesi bir toplantıyı da geçtiğimiz günlerde Güvercintepe Bitlisliler Derneği Yönetimi ile gerçekleştirdi

Siyasetçi Sözünde Duran Olmalı

Seçim dönemleri siyasetçilerin söylediklerine pek inanmayan ve bu konuda da tersi durumlara pek rastlamayan vatandaşlar, CHP’nin adayı Abdulhadi Akmugan’ı da böyle düşünmüş olmalılar ki, seçimlerin üzerinden epeyce bir zaman geçtikten sonra gelen bu teklife karşılık “İşte siyasetçi böyle olmalı” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Akmugan, toplantıda  Güvercintepe Bitlis Derneği Başkanı Abdurrahim Şişman'ın yanı sıra  Denetleme Kurulu Başkanı Eşref Gölbaşı, Genel Sekreter Mehmetcan Günce, Sayman Murat Alabey, Sayman Yardımcısı Mahmut Biçici, dernek üyeleri Sedat Gülmez, Barış Beşenk, Adnan Aktaş ve Erkan Hulak ile bir araya geldi. 

Akmugan: Siyaset Başka Dostluk Başka 

Başakşehir bölgesinin en önemli STK’lerinden birisi olan Güvercintepe Bitlis Derneği Başkanı Abdurrahim Şişman ve yönetim kuruluyla teşekkür amacıyla yemekli bir toplantıda bir araya gelen Akmugan, “2019’da CHP Başakşehir Belediye başkan adayı oldum ve birçok nedenden dolayı da seçimi kaybettim. Ancak ben seçim çalışmam esnasında STK temsilcilerine ve yine birçok kitle örgütlerine ‘Seçim sonrası da sizleri ziyaret edeceğim.’ diye söz verdim. Ve seçim sonrası fırsat buldukça farklı dernek ve kuruluşları ziyaret ettim, kendilerine oy versinler vermesinler teşekkür ettim. Mahalle aralarındaki kahvehaneleri dahi zaman zaman ziyaret ederek seçim çalışmasında bize gösterdikleri ev sahipliği nedeniyle teşekkür ettim.  Güvercintepe Bitlis Derneği de seçim dönemi bana kapılarını açarak ev sahipliği yaptılar ve hatta oy anlamında da destek sundular. Dernek Başkanımız Abdurrahim Şişman ve yönetim kuruluna gecikmeli de olsa bir teşekkür borcum vardı ve bugün bunu ödedim. Belediye Meclis Üyesi Enser Şentürk ile beraber uzun zaman önce yapmak istediğimiz bu buluşma bugüne kısmet oldu. Şunun da altını çizmek istiyorum; bazı şeyler var ki siyasetten çok ötedir. Hepimiz Başakşehir’de yaşayan ve deyim yerindeyse zaman zaman kahrını çeken zaman zaman da güzelliklerini paylaşan bölgenin insanlarıyız. Bu bilinçle baktığımızda her şeyin siyaset olmadığını görmekteyiz. Şahsen benim için dostluk ve insani ilişkiler siyasetin önündedir. Bu nedenle Covid-19 sebebiyle çok geç de olsa bizimle buluşan dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

Şişman: İlk Ama Örnek Olmanızı Umuyorum

2 yıl sonra kendileri için hazırlanan teşekkür amaçlı yemekli davete katılan Güvercintepe Bitlis Derneği başkanı Abdurrahim Şişman ise yaptığı açıklamada, “Siyasette pek alışık olmadığımız bir durumla karşı karşıyayız. Çünkü şimdiye kadar siyasetçiler kazansalar da kaybetselerd e verdikleri sözde pek durmadılar. Böyle olunca genel anlamda kabullendiğimiz ‘Nasılsa siyasetçi geleceğim der ve seçim sonrası bir daha ki seçime kadar gelmez.’ bakışı toplum olarak benliğimize yerleşiyor. İşte Abdulhadi Akmugan bunun tersini yaptı ve çağın hastalığına rağmen bizlerle buluştu. Kendisinin bu davranışının genel anlamda siyasete örnek olmasını diliyor yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Celal Karaali / Kent Yaşam

Haber tarihi: 07 / 09 / 2021
Haber Okunma: 452
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Iğdır Defterdarlığından Basın Açıklaması
Sonraki: Kurtuluşun 103 Yılı Kutlu Olsun: Tarihi Belgelerde Iğdır'ın Kurtuluşu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi