
.
AK PARTİ IĞDIR İL GENÇLİK KOLLARINDAN CHP'ye MEKTUP…
AK Parti Iğdır İl Gençlik Kolları anayasa değişikliğini anlatan mektupları CHP Genel Merkezi'ne gönderdi.
PTT'ye giderek anaysa değişikliği ve maddeleri hakkında yazılan mektupları CHP Genel Merkezine gönderen Ak Parti Iğdır İl Gençlik Kolları Başkanı Metin Akkuş, "CHP Genel Merkezine partimiz tarafından hazırlanan evet broşürü ve değişikliğin neden yapıldığını anlatan metni posta yolu ile gönderdik. Siyaset asıl gayesi millete hizmet olanlar için sadece bir araçtır."dedi.
Katıldığı radyo programında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediği cümlelerin talihsizlik olduğunu ifade eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Metin Akkuş açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Ülkemizdeki pratikte devam eden tüm siyasi tartışmaların ötesinde siyasetin amaç mı araç mı olduğunun tespiti bir siyasi hareket veya partinin millete karşı olan muhabbetini az çok belirlemektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere siyaset anlayışımızda ufuklar açan birçok liderden gördüğümüz, öğrendiğimiz; siyasetin millete, ümmete ve insanlığa hizmet edebilmek için bir araç olduğudur. Siyaseti amaç haline getiren kişiliğin kendisinden başka kimseye faydalı olamayacağı ve bozuk bir ruh haline sahip olduğu tarihte ve günümüzde de birçok örnekle karşımıza çıkmaktadır. Siyaset yapmayı amaç haline getirmiş siyasi yapılar yahut kişiler millet nazarında hiçbir zaman teveccüh göremediği gibi uzun vadede kazananlardan olmadıkları defalarca tatbik edilmiştir. Siyaset asıl gayesi millete hizmet olanlar için sadece bir araçtır.
Katıldığı radyo programında “Düşünün yeni modeli kurduk. Halk seçti cumhurbaşkanını, başbakan da başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka partinin genel başkanı, başbakan da başka bir partinin genel başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak, asıl onu düşünmemiz lazım.” Cümlesini bu ülkenin maalesef ana muhalefet partisi ve siyasal tarihin en köklü siyasi hareketlerinden birisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dile getirdi. Müsaade ederseniz öncelikle başta CeHape Genel Başkanı olmak üzere CHP’lilere anayasa değişikliğinin temelde değiştirdiği birkaç konudan bahsetmemiz elzem hale gelmiş. Öncelikle yapılan bir sistem değişikliğidir. Sistem değişikliğinde yürütmedeki iki başlılık ortadan kaldırılarak başbakanlık kurumu kaldırılmakta, yürütmenin resmi ve fiili olarak başı cumhurbaşkanı olmaktadır. Cumhurbaşkanını ise doğrudan halk seçmektedir. Ayrıca getirilen yeni cumhurbaşkanlığı sistemiyle kuvvetler ayrılığı daha sert biçimde ortaya çıkmaktadır. Şimdi hal böyleyken CeHape genel müdürünün anlaması için tekrar söylemek gerekiyor ki “GELECEK YENİ SİSTEMDE BAŞBAKANLIK KURUMU KALKMAKTADIR.”
Kemal Kılıçdaroğlu bir milletvekilidir ve milletvekilinin asli görevi yapılan yasama faaliyetleri sırasında milleti parlamentoda temsil etmektir. Anayasa değişikliği oylamaları sırasında genel müdürün değişikliğin bir sayfasını karıştırmayıp, değişikliğin milletin menfaatine olup olmadığını sorgulamadan doğrudan hayır demeyi amaç haline getirdiği dünkü açıklamasında gün yüzüne çıkmıştır. Açıklama tam manasıyla fecaattir. Gerçeklerden ve doğrulardan uzak, millet için çalışmayı bırakmış sadece siyaset yapmayı amaç haline getirmiş bu zihniyet milletin iradesini yansıtmak olan asıl gayeyi çoktan unutmuştur. Sadece siyaset yapmayı öyle amaç haline getirmişlerdir ki derdi ya sadece AK Parti’ye muhalefet yapmak ya da bu milleti kandırmaktır.
Ana muhalefet partisinin ve genel müdürün düştüğü bu durum millet adına gerçekten bizleri endişelendirmektedir. Biz kendilerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Siyasetin tek limanı ahlaktır.” Sözleriyle millet için doğru ve ahlaklı siyaset yapmaya davet ediyoruz. Anayasa değişikliğini idrak etmeleri adına, yeni sistemin Türkiye’ye ve milletimize kazanımlarını anlatmak adına kapımız her zaman açıktır. Bu fecaat bize bir kez daha göstermiştir ki birileri ahlaksızca milleti kandırmak adına çalışmaktadır. AK Gençlik olarak önümüzdeki 40 günde kapı kapı, kişi kişi çalışmalarımıza daha güçlü daha hızlı devam ederek yeni anayasa değişikliğinin “Millet için Evet” olduğunu anlatacağız. 16 Nisan inşallah daha güçlü Türkiye’nin miladı olacak, 16 Nisandan sonra bu devleti sadece gerçek sahibi millet yönetecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle “Gücümüz Millet, Kararımız Evet” diyoruz.” dedi.

Ak Parti Iğdır İl gençlik Kolları Başkanı Metin Akkuş, "Anayasa değişikliğinden bihaber olan, niçin Hayır dediğini bile anlatamayan Kemal Kılıçdaroğlu'na Resmi Teklifi içeren Kitapçığımızı ve EVET Gazetemizi postaladık." dedi
Haber tarihi: 08 / 03 / 2017
Haber Okunma: 2934
Haber Yorumları: 0
| Gamêşkiran Bir Halkın Hayatta Kalma Tecrübesidir | ![]() |
| Murat AKKUŞ | |
| Din, Birliğin Temel Dinamiklerinden Midir? | ![]() |
| Akay AKTAŞ | |
| Yüreğim Yangın Yeri… | ![]() |
| Ayhan ONGUN | |
| Okullara Saldırılar: Öğrencilerimize Ne Oldu? | ![]() |
| Zeki SARIHAN | |
| Xezala Çîya | ![]() |
| Mehmet AVCI | |
| Köy Enstitüleri | ![]() |
| Yusuf YILDIRIM Em.İl.Trm.Mdr. | |
| Bize Ne Oluyor Böyle? | ![]() |
| Adem TANIŞMAN | |
| Zikir Mucizesi | ![]() |
| Fatma Çetin KABADAYI | |
| Newroz'u olmazsa da Double W'yi özgürleştiren haberimiz.. | ![]() |
| Fakir YILMAZ | |
| Halepçe de elma kokusu var | ![]() |
| Ziya Yıldırım GÜNTEKİN | |
| Deprem bölgesinde matrah artışı ve vergi artırımı geldi | ![]() |
| Abdulhadi AKMUGAN YMM.Bağımsız Denetçi |
|
| Topçu Bebel Garcia'nın Franko faşizmini mundar ettiği eylem | ![]() |
| Daşkacı Ewdo | |
| 10 Ekim 2015 Ankara Garı! Affetmeyeceğiz, Unutmayacağız! | ![]() |
| Hasan ÇATAK | |
| NARİN | ![]() |
| Av. Resul Barış Mızrak | |
Iğdır Belediyesi
Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü
Iğdır İl Tarım Müdürlüğü
Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü
Iğdır İl Milli Eğitim
Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü
Iğdır İl Özel İdare
Iğdır Gençlik ve Spor
Iğdır Havalimanı
Iğdır SGK
Iğdır TSO
Iğdır Barosu
Aralık Belediyesi
Karakoyunlu Belediyesi
Tuzluca Belediyesi
Halfeli Belediyesi
Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi