KAYIP ARANIYOR... Fotoğrafta görülen Faime İlhan üç gündür kayıptır. Psikolojik sor...           • Tuzluca'da 7 Gönüllü, 507 Ağaç Dikti Tuzluca mezarlıklarını ağaçlandıran, Hz. Fatıma Fedek Bağları gönüllüleri 50...           • Iğdır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümü Iğdır'da &cced...           • Özgür Basın çalışanları gözaltına alındı İstanbul ve Ankara'da Özgür Basın çalışanlarına dönük operasyonda 7 gaz...           • Vali Turan'ın "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" Mesajı Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104'üncü yıl dön&u...           • Rektör Alma, 23 Nisan'da Koltuğunu Minik Melek’e Devretti Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, 23 Nisan Ulusal Egemenlik v...           • Eşbaşkan Güneş, Zabıta Müdürlülüğüne Ali Serdar Bayat’ı atadı Iğdır Belediyesinin Yeni Zabıta Müdürü Ali Serdar Bayat oldu. Iğdır Belediye Eşbaş...           • Bahar Moduna Geçişinizi Kolaylaştıracak Beslenme Önerileri Bahar geldi doğada çiçekler açtı. Bu dönemde doğa değişirken bize de v&u...           • DEM Parti: Bayrak ve marş istismarına dayalı siyaset dönemi bitti DEM Parti: Bayrak ve marş istismarına dayalı siyaset dönemi miadını doldurdu İktidarın se&cc...           • Gençlerle El Ele projesinin ilk deneme testi gerçekleşti.İşte sonuçlar! İstanbul Rumeli Üniversitesi olarak Balcı Vakfı ve Sürekli Eğitim Merkezinin ortaklığınd...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Iğdır'da 23 Nisan Halayı
19 İzlenme, 0 Yorum

Mezarlıklar ağaçlandırılıyor
51 İzlenme, 0 Yorum

Şeker pancarı ekimi başladı
73 İzlenme, 0 Yorum

Belediye personeline seslendi
196 İzlenme, 1 Yorum

Medet Serhat mezarına saldırı
120 İzlenme, 0 Yorum

M. Nuri Güneş makama geçti
183 İzlenme, 0 Yorum

GS/FB maçını izlemek istiyoruz
118 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve Güvenlik Açıklaması
155 İzlenme, 0 Yorum

Tuzluca iradesi gasp edilemez
171 İzlenme, 0 Yorum

Validen anlamlı veda konuşması
137 İzlenme, 0 Yorum

STK'lardan Van tepkisi
214 İzlenme, 0 Yorum

Gündüz Güneş Halka Seslendi
349 İzlenme, 0 Yorum

Güneş: Böyle zulüm görülmedi
336 İzlenme, 0 Yorum

Kürt düşmanlarına İYİ cevap
273 İzlenme, 0 Yorum

Mehmet Nuri Güneş'ten Çağrı
203 İzlenme, 0 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2765643
Aktif: 21
Bugün: 244
Dün: 1897

Kadın girişimciliğine Türk Telekom’dan Dijital Katkı

Türk Telekom, ‘Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay’ projesiyle kadın girişimciliğini destekleyerek onların başarı hikâyeleri yazmalarına liderlik etmeye devam ediyor. Proje kapsamında; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hayata geçirilen ‘Dijital Pazar Yeri’ etkinliğine katılan 10 kadın ürünlerini ve hikâyelerini paylaştı.

Türk Telekom, üreten kadınları dijital teknolojilerle destekliyor. Türk Telekom’un kadının toplumdaki yerinin güçlendirilmesini ve üretim ekonomisine aktif katılımını sağlamayı amaçladığı “Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay” projesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde yaptığı ‘Dijital Pazar Yeri’ etkinliğiyle devam ediyor.

Tük Telekom’un Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Habitat Derneği iş birliğiyle hayata geçirdiği “Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay” projesi doğrultusunda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ‘Dijital Pazar Yeri’ etkinliği düzenlendi. Çevrimiçi düzenlenen etkinliğe, kariyer hedeflerini değiştirerek kurumsal hayata veda edip kendi ürünleriyle markalarını yaratan kadınlar ile daha önce hiç çalışmamış ancak el emeği ürünlerini internetten kitlelere ulaştıran 10 kadın katıldı.

Kadınlardan ilham veren hikâyeler

Proje kapsamında aldıkları dijital pazarlama eğitimiyle girişimcilik potansiyellerinin farkına varan kadınlar, ürünlerini ve hikâyelerini paylaştılar. Eski spor spikeri Dilara Tamara Ersoy Yamakoğlu, sevdiği uğraşı keşfederek işe dönüştürmenin kariyer olarak görülmemesi algısını kırmak istediğini, el emeği ürünler üretmenin çaresizlikten kaynaklı bir mecburiyet olmadığını ifade etti. Tayininin çıktığı köy okulunda çocukların oyuncakları olmadığını fark ederek kendi girişimini başlatan öğretmen Aygül Küçükçanakçı ise gezici oyuncak atölyeleri düzenleyerek diğer kadınlara rol model olmayı hedeflediğini söyledi.

Türk Telekom, ‘Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay’ projesiyle bugüne kadar 5 bin kadına ulaştı. Kadınlar, dijital pazarlama eğitimi başta olmak üzere, ürünleri için doğru sosyal medya mecralarının belirlenmesi, hedef kitle seçimi, e-ticaret mevzuatları, daha etkili pazarlama yöntemleri konularında profesyonelleşti.

Haber tarihi: 08 / 03 / 2021
Haber Okunma: 370
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Erotomani Nedir?
Sonraki: Kurtuluşun 103 Yılı Kutlu Olsun: Tarihi Belgelerde Iğdır'ın Kurtuluşu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi