KAYIP ARANIYOR... Fotoğrafta görülen Faime İlhan üç gündür kayıptır. Psikolojik sor...           • Tuzluca'da 7 Gönüllü, 507 Ağaç Dikti Tuzluca mezarlıklarını ağaçlandıran, Hz. Fatıma Fedek Bağları gönüllüleri 50...           • Iğdır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümü Iğdır'da &cced...           • Özgür Basın çalışanları gözaltına alındı İstanbul ve Ankara'da Özgür Basın çalışanlarına dönük operasyonda 7 gaz...           • Vali Turan'ın "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" Mesajı Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104'üncü yıl dön&u...           • Rektör Alma, 23 Nisan'da Koltuğunu Minik Melek’e Devretti Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, 23 Nisan Ulusal Egemenlik v...           • Eşbaşkan Güneş, Zabıta Müdürlülüğüne Ali Serdar Bayat’ı atadı Iğdır Belediyesinin Yeni Zabıta Müdürü Ali Serdar Bayat oldu. Iğdır Belediye Eşbaş...           • Bahar Moduna Geçişinizi Kolaylaştıracak Beslenme Önerileri Bahar geldi doğada çiçekler açtı. Bu dönemde doğa değişirken bize de v&u...           • DEM Parti: Bayrak ve marş istismarına dayalı siyaset dönemi bitti DEM Parti: Bayrak ve marş istismarına dayalı siyaset dönemi miadını doldurdu İktidarın se&cc...           • Gençlerle El Ele projesinin ilk deneme testi gerçekleşti.İşte sonuçlar! İstanbul Rumeli Üniversitesi olarak Balcı Vakfı ve Sürekli Eğitim Merkezinin ortaklığınd...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Iğdır'da 23 Nisan Halayı
19 İzlenme, 0 Yorum

Mezarlıklar ağaçlandırılıyor
51 İzlenme, 0 Yorum

Şeker pancarı ekimi başladı
73 İzlenme, 0 Yorum

Belediye personeline seslendi
197 İzlenme, 1 Yorum

Medet Serhat mezarına saldırı
120 İzlenme, 0 Yorum

M. Nuri Güneş makama geçti
184 İzlenme, 0 Yorum

GS/FB maçını izlemek istiyoruz
118 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve Güvenlik Açıklaması
155 İzlenme, 0 Yorum

Tuzluca iradesi gasp edilemez
171 İzlenme, 0 Yorum

Validen anlamlı veda konuşması
137 İzlenme, 0 Yorum

STK'lardan Van tepkisi
214 İzlenme, 0 Yorum

Gündüz Güneş Halka Seslendi
349 İzlenme, 0 Yorum

Güneş: Böyle zulüm görülmedi
336 İzlenme, 0 Yorum

Kürt düşmanlarına İYİ cevap
273 İzlenme, 0 Yorum

Mehmet Nuri Güneş'ten Çağrı
203 İzlenme, 0 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2765668
Aktif: 26
Bugün: 308
Dün: 1897

İYİ Partiden Gazetemize Ziyaret

İYİ Parti Iğdır İl Başkanı Fuat Ata, beraberinde İl Yönetim Kurulu üyesi Ferman Bayram ve Merkez İlçe Başkanı Sadık Uca ile birlikte Iğdır Doğuş Gazetesi sahibi Gazeteci/Yazar Murat Akkuş’u makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi ortamda gerçekleştirilen ziyaret sırasında İl Başkanı Fuat Ata, "Bu ülkeye vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkesi kucaklayan bir parti olarak son günlerde gerek siyasi partilerin üst yöneticilerine, gerekse basın mensuplarına yapılan saldırılar; gerek demokrasi, gerekse vatandaşın haber alma hakkına doğrudan müdahale olarak görüyoruz."

İl Başkanı Ata sözlerini şöyle sürdürdü: Bunun sonucu darbe dönemlerinin o zor günlerini bile aratacak ortamlar yaratacağı ve bundan da milletimizin son derece sıkıntı duyacağı bir gerçektir. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in evine yapılan saldırı sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sayın Genel Başkanına yapılan linç girişimi, saldırısı ve sonrasında dövülen, linç edilmeye kalkılan gazeteciler ve geldiğimiz nokta bugün aynı merkezden yönetilen bir saldırı gibi vatandaşta algı oluşturabilir. Değişik insanlara aynı andaki saldırı, geldiğimiz noktayı göstermektedir. Bu tür davranışların hiç kimseye faydası olmadığı gibi Türk demokrasisine de hiçbir fayda getirmeyeceği çok nettir. Sonuç olarak, bu tür saldırıları şiddetle kınıyoruz ve parti olarak bu tür davranışların hep karşısında olacağız” şeklinde konuştu.

İyi Parti heyetiyle yerel, ulusal ve dış politika meseleleri üzerine sohbet eden Gazeteci/Yazar Murat Akkuş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine başarılar diledi.  

Haber tarihi: 26 / 01 / 2021
Haber Okunma: 570
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Asimder Başkanı Gülbey, 20 Yanvar Şehitlerine Tazminat Ödenmeli…
Sonraki: Kurtuluşun 103 Yılı Kutlu Olsun: Tarihi Belgelerde Iğdır'ın Kurtuluşu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi