Gençlerle El Ele projesinin ilk deneme testi gerçekleşti.İşte sonuçlar! İstanbul Rumeli Üniversitesi olarak Balcı Vakfı ve Sürekli Eğitim Merkezinin ortaklığınd...           • Rektör, Gençlik ve Spor İl Müdürü ile Kız Öğrenci Yurdu’nu İnceledi Rektör Alma, Gençlik ve Spor İl Müdürü Recai Şahin ile Birlikte Şehit &...           • DSİ Toprak Kanalları Temizlemeye Başladı 2024 Yılı sulama sezonunun başlamasıyla birlikte Yeşil Iğdır Sulama Birliği sorumluluk sahasında y...           • Iğdır Üniversitesinin Kalite Yönetim Sistemi Bir Kez Daha Tescillendi Kurulduğu günden bu yana kendisini sürekli yenileyerek içinde bulunduğu ça...           • 3 Ağustos 'Ezidi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü' ilan edildi Ermenistan 3 Ağustos'un Ezidi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü olarak ilan etti. Ezidi m...           • BKİ Proje Başvuruları ELİS Üzerinden Online Yapılacak DAP Bölge Kalkınma İdaresi hinterlandında bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının resmi yazı ile...           • Rektör Alma, Üniversite Personeli İle Bayramlaştı Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Spor Bilimleri Fakülte...           • YSK Tuzluca Belediye Başkanlığını Ahmet Sait Türkan'a Verdi 31 Mart yerel seçimlerin ardından itiraz konusu belediyelerden biri olan Tuzluca ilç...           • Medet Serhat'ın mezarına saldırıya ilişkin suç duyurusu yapıldı Katledilen avukat Medet Serhat’ın mezarına yönelik saldırıyı protesto eden hukuk ö...           • Rektör Alma, Kız Öğrenci Yurdu’nda Kalan Öğrencilerle Bayramlaştı Rektör Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda K...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Mezarlıklar ağaçlandırılıyor
16 İzlenme, 0 Yorum

Şeker pancarı ekimi başladı
40 İzlenme, 0 Yorum

Belediye personeline seslendi
117 İzlenme, 1 Yorum

Medet Serhat mezarına saldırı
93 İzlenme, 0 Yorum

M. Nuri Güneş makama geçti
141 İzlenme, 0 Yorum

GS/FB maçını izlemek istiyoruz
84 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve Güvenlik Açıklaması
120 İzlenme, 0 Yorum

Tuzluca iradesi gasp edilemez
128 İzlenme, 0 Yorum

Validen anlamlı veda konuşması
103 İzlenme, 0 Yorum

STK'lardan Van tepkisi
185 İzlenme, 0 Yorum

Gündüz Güneş Halka Seslendi
318 İzlenme, 0 Yorum

Güneş: Böyle zulüm görülmedi
283 İzlenme, 0 Yorum

Kürt düşmanlarına İYİ cevap
236 İzlenme, 0 Yorum

Mehmet Nuri Güneş'ten Çağrı
174 İzlenme, 0 Yorum

Yıl 2024: Özgür mahallesi!
147 İzlenme, 0 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2761163
Aktif: 22
Bugün: 2608
Dün: 1669

Başhekim İlhan'ın Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Raşit İlhan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başhekim İlhan Mesajında: ““Gazi Mustafa Kemal’in, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışıyla başlayan, Cumhuriyetin ilanıyla neticelenen bağımsızlık mücadelesi, aziz milletimizin birlik ve beraberliğinden aldığı güçle hiçbir engel tanımayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

Bağımsızlığını koruma konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelen, her yaştan vatandaşıyla bir kahramanlık destanı yazan milletimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ardından muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için aynı şuurla mücadelesini sürdürmüştür. 100’üncü yılında yine aynı şuurla kutladığımız Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı adına da yaraşır bir biçimde, gençlerimizin “Millet şuuru’nu en derinde hissetmesini sağlayacaktır. Gelecek nesiller, bu toprakların ne şartlarda kazanıldığını, Cumhuriyetimiz için ödenen bedelleri asla unutmamalıdır. Sevgili gençler, vatanını canından üstün tutan ecdadımızın verdiği mücadeleler ve büyük fedakârlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimiz, sizlere emanettir. Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum” dedi.

Haber tarihi: 20 / 05 / 2019
Haber Okunma: 982
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: DHMİ'nin 86. Kuruluş Yıldönümü Düzenlenen Törenle Kutlandı
Sonraki: Kurtuluşun 103 Yılı Kutlu Olsun: Tarihi Belgelerde Iğdır'ın Kurtuluşu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi