Medet Serhat'ın mezarına saldırıya ilişkin suç duyurusu yapıldı Katledilen avukat Medet Serhat’ın mezarına yönelik saldırıyı protesto eden hukuk ö...           • Rektör Alma, Kız Öğrenci Yurdu’nda Kalan Öğrencilerle Bayramlaştı Rektör Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda K...           • Vali Ercan Turan'dan "Ramazan Bayramı" Mesajı Vali Ercan Turan Ramazan bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Vali Ercan Turan Mesajında şunla...           • 12 yaşında başladığı dengbêjlikle kültürünü yaşatıyor! On iki yaşında dengbêjliğe başlayan, Ayşe Şan, Meryem Xanlardan ilham alan Herem Nergiz, &ld...           • Medet Serhat'ın mezarına dönük saldırı protesto edildi: IŞİD zihniyetidir Avukat Medet Serhat'ın mezarına yapılan saldırı protesto edildi: 'Bu zihniyet IŞİD zihniyetidir' ...           • CHP Tuzluca Adayı Cemal Kurnaz'da Kamuoyuna Kıymetli Hemşerilerim, Bildiğiniz üzere 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler seçimleri ...           • Mustafa Alagöz: Avludaki Tavus Kuşu Iğdır Ovası’nın Ermenistan’a bakan bir köyünde doğdum. Çocukluğum bu ...           • AV. Yusuf Aslan: Yüksek Seçim Kurulu, Halkın Huzurunu Bozuyor Yüksek Seçim Kurulu, Kanunları Değil AKP Hukukunu Uyguluyor 298 Sayılı Kanun’...           • Aralık Kaymakamından Jandarma ve Emniyete Bayram Ziyareti Iğdır’ın Aralık ilçesi Kaymakamı Fatih Özcan İlçe Jandarma Komutanlığı ve...           • Ermenistan-Türkiye sınırının açılması bölge için çığır açacak bir olay olacak  "Türkiye ile sınır konusunda varılan anlaşmaların uygulanmasını bekliyoruz" Ermenistan...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Medet Serhat mezarına saldırı
59 İzlenme, 0 Yorum

M. Nuri Güneş makama geçti
86 İzlenme, 0 Yorum

GS/FB maçını izlemek istiyoruz
60 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve Güvenlik Açıklaması
94 İzlenme, 0 Yorum

Tuzluca iradesi gasp edilemez
99 İzlenme, 0 Yorum

Validen anlamlı veda konuşması
77 İzlenme, 0 Yorum

STK'lardan Van tepkisi
160 İzlenme, 0 Yorum

Gündüz Güneş Halka Seslendi
181 İzlenme, 0 Yorum

Güneş: Böyle zulüm görülmedi
160 İzlenme, 0 Yorum

Kürt düşmanlarına İYİ cevap
204 İzlenme, 0 Yorum

Mehmet Nuri Güneş'ten Çağrı
152 İzlenme, 0 Yorum

Yıl 2024: Özgür mahallesi!
117 İzlenme, 0 Yorum

Cantürk Alagöz'e seslendi
227 İzlenme, 0 Yorum

Nuri Güneş'ten Alagöz'e tepki
292 İzlenme, 0 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2757922
Aktif: 25
Bugün: 360
Dün: 1604

Üniversitemiz Veri Tabanları Ve Bilgiye Erişim Engelini Kaldırıyor

Iğdır Üniversitesi, abone olduğu veri tabanlarıyla bilgiye erişim engelini ortadan kaldırıyor. Üniversitemiz personelleri ve öğrencilerinin bilgiye erişmesi amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından abone olunan tüm e-kaynaklara 7/24 kampüs dışı erişim imkânının sunulacağı bildirildi.

Personellerimiz ve öğrencilerimiz, kampüs dışı erişim ile ilgili dokümana aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirler. http://www.igdir.edu.tr/Addons/Resmi/uploads/files/407off-campus-access-to-databases.pdf

Hiperkitap ile 22.000 Türkçe e-Kitap Artık Cebinizde

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından abone olunan Hiperkitap, Türkçe kaynak içerikli disiplinlerarası bir veritabanı olarak bilgisayar, biyografi, dil ve edebiyat, din, eğitimi, ekonomi ve finans, el sanatları, felsefe, hukuk, iş dünyası, matematik, mimarlık ve sanat, mühendislik ve teknoloji, seyahat, sosyal bilimler, spor, tarih, yemek gibi konularda yaklaşık 22.000 tam metin e-kitap içeriyor.

Bu kaynaklara Üniversitemizin IP si ile internete bağlanılarak erişilebileceği gibi hiperkitap veri tabanın oluşturduğu uygulamayı da android ve IOS işletim sistemi üzerinden yüklemek mümkün olacak. Mobil cihazlara yüklenen uygulamaya, Üniversitemiz tarafından verilecek kartvizit şifresi ile giriş yapıldıktan sonra internetten bağımsız olarak her yerden bu kaynaklara erişebilme olanağı sağlanacak.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, e-kaynaklara uzaktan erişim konusunda sıkıntı yaşanması durumunda, görevli kütüphaneci Ercan Ergin ile iletişim kurulabileceği bildirildi.

Haber tarihi: 15 / 01 / 2019
Haber Okunma: 1077
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Valilikten Sivil İnsansız Hava Araçlarının Kullanımı Emirnamesi
Sonraki: Kurtuluşun 103 Yılı Kutlu Olsun: Tarihi Belgelerde Iğdır'ın Kurtuluşu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi