IĞDIR TÜGVA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Iğdır İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyarette TÜGVA Iğdır İl Başkanı Recai Şahin, Mali İşler ve kaynak geliştirme sorumlusu Burhan Çikri ile teşkilatlanmadan sorumlu Ahmet Kılıç yer aldılar.
Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Akkuş, Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini göreve gelmelerinden dolayı tebrik etti. Iğdır ve ülke gündemi üzerine sohbet edilen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Vakfın çalışmaları hakkında bilgiler Alan Akkuş, “TÜGVA’nın hedefleri bizimde hedefimizdir. Çalışmalarınızda her zaman olduğu yanınızda olacağız. Başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
TÜGVA Iğdır İl Başkanı Recai Şahin de ziyarette yaptığı konuşmada; “Gazetenizi beğeni ile takip ediyoruz. Kaygılarımız, beklentilerimiz aynı. Görüyoruz ki hepimizin dileği daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye’dir. Bizlerde bunun mücadelesini veriyoruz. Gençliğimiz ile vakfın hedeflerine bağlı olarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir nesil için ilerliyoruz.” Dedi.
Haber tarihi: 20 / 12 / 2017
Haber Okunma: 1492
Haber Yorumları: 0
Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.